Auto raakt voorbijrazende trein, maar rijdt daarna gewoon door | Omroep Brabant

Met je auto geraakt worden door een aanstormende trein en dan gewoon doorrijden. Het gebeurde afgelopen weekend bij een spoorwegovergang in Rijen. Een andere automobilist filmde de botsing met zijn dashcam. Te zien is hoe de witte auto veel te dicht bij het spoor staat, terwijl de spoorbomen al dicht zijn. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #ongelukKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

6 Comments on “Auto raakt voorbijrazende trein, maar rijdt daarna gewoon door | Omroep Brabant”

  1. Blijkbaar had ie iets illegaal bij zich. Anders zou hij niet zomaar wegrijden. Denk ik .Of omdat hij aan het praten en door geluid van de trein had hij niet gehoord. Gelukkig geen ongeluk gebeurde . De rest wordt later wel duidelijk door de camera’s.

Leave a Reply