Bedrijfskantines blijven leeg, cateraar Hutten lijdt miljoenenverlies | Omroep Brabant

Veel mensen werken tijdens de coronacrisis thuis en dat merken cateraars. Het Veghelse bedrijf Hutten lijdt een miljoenenverlies dit jaar. “Het is dramatisch! We zitten op 20 procent van de omzet en er zitten tweeduizend mensen thuis”, zegt eigenaar Bob Hutten. “We worden knoerthard geraakt.” Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #coronaKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

13 Comments on “Bedrijfskantines blijven leeg, cateraar Hutten lijdt miljoenenverlies | Omroep Brabant”

  1. Je kent het gezegde wel. Als je citroenen krijgt maak je limonade. Dus ga bedenken hoe kan ik de mensen in de omgeving of in het dorp of de stad. Mijn aanbod verkopen. Ga broodjes of warme maaltijden bezorgen.

  2. Stuitend het "medeleven" dat sommige posters hier hebben met ondernemers. Zelf óf als sneukneus met een trommeltje naar kantoor óf gedwee die "schandalige prijzen" betalen. Nu de kans zich voordoet lekker schelden. Leedvermaak is errrg makkelijk.

  3. De lockdown is tijdelijk. Thuiswerken structureel. Zo ook de events die hybride gaan worden. Je kiest voor live aanwezigheid of digitaal. In kader van de veiligheid maar ook voor gemak en bereik. Dus zakelijke events worden kleiner. Kortom, omzet gaat naar ca 75 mio in 2021 als je het goed doet. Overcapaciteit zorgt daarbij voor prijsdruk. Kortom, het verdienmodel moet op de schop.

Leave a Reply