Begrip voor boeren, maar niet voor harde acties | Omroep Brabant

Al dagen achter elkaar voeren boeren acties. Hoewel er begrip voor de situatie van de boer is, is dat er niet altijd voor de harde acties. “Ik snap dat ze een punt willen maken, maar de manier waarop is niet altijd even handig.” Land- en tuinbouworganisatie ZLTO staat achter de boeren, maar zou liever inzetten op lobbyen. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #boeren



Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

12 Comments on “Begrip voor boeren, maar niet voor harde acties | Omroep Brabant”

  1. Niks daarvan, maanden werd er niet geluisterd naar de boeren, nu moet gewoon alles van tafel! Het gaat de overheid niet om stikstof, ze willen hun land, zodat ze nog meer immigranten kunnen huisvesten………..wel eerlijk blijven he!!!

  2. Het is te laat om te 'lobby-en', de maat is vol. Onze boeren worden kapot gemaakt omdat de overheid hun weilanden leeg willen trekken voor de huisvesting van immigranten. Zoek zelf de videos van Rutte en de Jonge op het internet maar op. Op korte termijn zijn er huizen voor minstens een miljoen extra immigranten nodig. Onze boeren zijn overigens de beste ter wereld. De USA heeft de grootste export, maar ons kikkerlandje is de tweede grootste exporteur van landbouwproducten ter wereld! Waar halen ministers en lobbyisten het gore lef vandaan om zulke kundige mensen regels voor te schrijven? Laat onze boeren doen waar ze goed in zijn op hun eigen manier. Bovendien werken ze zeer milieubewust..tijdens de coronacrisis is goed duidelijk geworden dat de luchtkwaliteit verbeterde door minder verkeer, vliegen etc..terwijl de boeren gewoon hetzelfde werk deden. Mocht je net als iedereen af en toe last ondervinden van al die opstoppingen op de weg, heb dan begrip…wil jij je kleinkinderen nog weilanden laten zien? of ze goed te eten geven? Veel boeren staan op het punt om failliet te gaan als deze stikstofwet doorgaat en zijn ten einde raad. Voor de vega's en klimaatserieuzen…ze maken ook jouw groenteburgers en weilanden vol met huizenbouw zijn toch echt vervuilender dan koeien en gewassen.

Leave a Reply