Belgen komen gewoon shoppen ondanks code oranje | Omroep Brabant

België paste vrijdag het reisadvies voor Brabant aan naar code oranje. Ga alleen als het echt niet anders kan en ga je toch, ga dan thuis in quarantaine en laat je testen, zo luidt het advies. Toch trekken de zuidelijke funshoppers zich daar zaterdag niet veel van aan. “Het is voor mij allemaal heel onduidelijk. De regels lijken iedere dag ter veranderen.” Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #coronavirus #belgie #shoppenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

38 Comments on “Belgen komen gewoon shoppen ondanks code oranje | Omroep Brabant”

  1. Dat er weer zo,n bimbo daar een stukje propaganda staat op te lezen. Ik heb begrepen dat er lijsten worden bijgehouden van alle journalisten en verslaggevers om ze in de nabije toekomst persoonlijk aansprakelijk te stellen. Ik verheug mij op die dag.

  2. Ik zou zeggen "intelligente lockdown voorlopig aanhouden nog". Mensen die dit land in willen moeten gescreend worden of een gezondheidsverklaring van een arts kunnen tonen. Anders komen we nooit van dit shitvirus af.

  3. Als een dagje shoppen belangrijker is dan corona, dan is een vaccin het enige wat gaat helpen tegen corona. Belgen komen in Nederland shoppen, omdat bij hun de winkels dicht zijn. It's a mad mad world.

Leave a Reply