Bergen op Zoom: liever geen Belgen komende tijd | Omroep Brabant

Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #BergenOpZoom #TweedegolfKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

21 Comments on “Bergen op Zoom: liever geen Belgen komende tijd | Omroep Brabant”

  1. ik noem dit corona herseninfectie, besmet door corona macht, stop deze kleuter actie kindertjes van de gemeentes!!!!!!!!! we worden het een keertje zat, willen jullie echt oorlogje voeren dan moeten jullie kindertjes van de gemeentes weer volwassen worden, maar wie niet wil horen, die moeten dan maar gaan voelen toch??? of hebben jullie kindertjes van de gemeentes last van corona oor infectie, nou dat zou wel eens een zware oor ontsteking worden,

  2. Kijk eens naar de soort mensen die ons de propaganda voeren… Die burgemeester voert precies uit wat er stiekem in zijn oren word gefluisterd. Tijd dat deze mensen terecht worden gesteld voor misdaden tegen de mensheid. Ik kan die zogenaamde nette mensen niet meer uitstaan!!!

  3. In België kijken ze niet wie het verspreid maar waar… Zelfs dat kunnen ze niet… Vertrouwen op contact tracing waar niemand buiten mensen die niks voor hebben op staan… En dan bij de marokaanse groep die openlijk iedereen gaat hand geven kijken ze eventjes weg… Dan komen er rellen aan zee en komt dat zo opeens uit het niks xD Belgie is een apenland(van een belg)

  4. Als Belgen “niet meer welkom” zijn in de oranje zones uit schrik voor stijgende besmettingen vind ik ook wel dat de Nederlanders uit die regio’s een wederzijds respect mogen tonen naar ons toe. boodschappen doen, eventjes stoppen om uit te blazen,… mag niet meer in oranje gebieden in Nederland. Maar hier bij ons in Essen (grensgemeente en oranje gebied) staan ze wel in rijen aan te schuiven om bij ons te tanken of zie je de ene nederlandse nummerplaat naast den ander bij ons aan de supermarkten. Zeg niet dat elke Nederlander zo doet want bij ons in België zijn er uiteraard ook Pipo’s die de regels aan hun laars lappen.

    het is mss wel best dat het voor elke partij gelijk is. Anders is het een beetje hypocriet niet?

Leave a Reply