Bijna 400 winkels sluiten hun deuren in Brabant | Omroep Brabant

Het aantal leegstaande winkelpanden neemt toe in Brabant. Afgelopen jaar sloten bijna 400 winkels hun deuren in onze provincie. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #LeegstandKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

10 Comments on “Bijna 400 winkels sluiten hun deuren in Brabant | Omroep Brabant”

  1. 'extra' klap door corona ? Je bedoelt de grootste klap van de geschiedenis voor de wereldeconomie, fake journalisten zonder inhoud even voorlezen loon binnen en weer verder.. smeerlappen. The devil is the father of Lies .

  2. Jaren lang was Schiedam – met een leegstand van winkelruimte van bijna 25 % ❗ – de kampioen van Nederland.

    Maar waarom zou je nog naar een andere stad gaan om te winkelen?

    Niet alleen zitten een hoop de zelfde winkels overal, ook hebben veel 'verschillende' winkels bijna precies het zelfde assortiment.

    En online betaal je minder en is het assortiment gigantisch veel groter. Het is nou ook niet bepaald zo dat het winkelpersoneel uitblinkt in klantvriendelijkheid en verstand van zaken …

Leave a Reply