2020-10-05 18:02:52 | Taarten, cakes en kroketten: Koos wist op z’n twaalfde al dat hij banketbakker wilde worden

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

Hij was de meester patissier van een Haags instituut. Banketbakkerij Gordijn was een fenomeen aan de Haagse Wagenstraat. Voor het ‘hoge schuim’ en de ‘delicieuse’ stonden ze in de rij. Deze keer in de rubriek Van Wieg Tot Graf het levensverhaal van Koos den Heijer (15 oktober 1948 – 31 augustus 2020)

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://images1.persgroep.net/rcs/MEcNk618-CPR5LcL3j_cOFFLtq4/diocontent/177095560/_fitwidth/400/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.7″ border_radius=”0″ link=”https://images1.persgroep.net/rcs/MEcNk618-CPR5LcL3j_cOFFLtq4/diocontent/177095560/_fitwidth/400/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.7″ link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:AD[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply