2020-10-29 16:36:23 | Ronald Ockhuysen stopt als hoofdredacteur van Het ParoolRonald Ockhuysen stopt als hoofdredacteur van Het Parool. Vanaf 1 januari 2021 wordt hij directeur Communicatie & Strategie bij Chios Media, het bedrijf van Joop en Janine van den Ende.

Ockhuysen was ruim tien jaar lid van de hoofdredactie en sinds 2015 hoofdredacteur van Het Parool. ‘Na al die mooie en enerverende jaren bij Het Parool is het tijd om plaats te maken. Het is gezond als een ander persoon met nieuwe ideeën de koers overneemt. Ook ben ik na bijna 30 jaar journalistiek toe aan iets anders’, aldus Ockhuysen.

DGP Media, het moederbedrijf van Het Parool, gaat de komende maanden met de redactie en Stichting Het Nieuwe Parool op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: AT5

Leave a Reply