2020-10-29 16:53:00 | Politieonderzoek na ernstig ongeluk in Nieuw-Vennep, motorrijder zwaargewondNIEUW-VENNEP – De politie doet onderzoek naar een ongeluk in Nieuw-Vennep waarbij vanochtend een motorrijder zwaargewond raakte. Het slachtoffer belandde op de Hoofdweg met motor en al onder een vrachtwagen.  

Het ongeluk gebeurde rond 8.45 uur, ter hoogte van de Valutaweg.

Onmiddellijk werden hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter opgeroepen en de weg afgesloten. De motorrijder, een 25-jarige man uit Amsterdam, is vervolgens met spoed en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen gezocht

De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Getuigen wordt daarvoor gevraagd hun verhaal te delen. Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: NH Nieuws

Leave a Reply