2020-10-29 20:00:00 | Rondje Groningen: Chatbot van Zweeds warenhuis flirt met GroningenElke doordeweekse dag om 21.00 uur zet RTV Noord de leukste en meest opmerkelijke (sociale media) berichten uit Stad en Ommeland op rij. Door de hoeveelheid berichten kan dit artikel wat langer laden.

1) Bethlehem fleurt container op

Zo is een container een stuk leuker om te zien.

2) Chatbot flirt met Groningen

We worden er verlegen van…

3) Plons!

Altijd een mooi gezicht, zo’n tewaterlating. In Farmsum is rond het middaguur een nieuw schip voor Royal Wagenborg te water gelaten. Met 149,5 meter lang en 15,9 meter breed is de nieuweling het grootste binnendijks gebouwde schip ooit van Koninklijke Niestern Sander. Bekijk de tewaterlating van het nog naamloze schip hier volledig terug.

Of bekijk de samenvatting hieronder (beelden: TSN Video)

4) Nieuwe Grunneger influencers

We hadden al een Pekelder politicus die journalist wordt; nu hebben we een wethouder en een gedeputeerde die YouTube onveilig maken. (En zie hoe cool die drone de schaar dropt).

5) Ondertussen op Sportpark Corpus den Hoorn

Lekker in het herfstzonnetje.

6) Maar een paar kilometer verderop…

komt het met bakken uit de lucht.

7) Over het station gesproken…

Hoe gaat het eigenlijk met de verbouwing?

8) Kunst in de parkeergarage

Deze wandschildering van Klaas Lageweg in parkeergarage Circus aan de Korreweg in Groningen blijft een kunstwerkje. Bekijk hier de rest van zijn kunstwerk en lees het verhaal erachter.

9) Stukje historie

Tot slot nog even genieten van wat oude filmpjes van Groningen.

Rondje Groningen is er elke doordeweekse dag om 21.00 uur. Wil je meer? Struin dan door de 696 eerdere ‘Rondjes’.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: RTV Noord

Leave a Reply