2020-10-29 21:47:23 | Zorgen om vermiste jonge vrouw (19) uit HeerhugowaardHEERHUGOWAARD – In Heerhugowaard wordt de 19-jarige Xiao Li vermist. De jonge vrouw van Aziatische afkomst heeft haar ouderlijk huis zonder aanwijsbare reden verlaten en is nog niet teruggekeerd. 

Haar ouders maken zich zorgen, benadrukt de politie. Voor de vrouw werd vanmiddag een Burgernet-oproep verspreid, al leek daaruit dat ze vanuit de omgeving van Bergen vermist werd. 

Xiao Li is 1,60 meter lang en draagt een bril met een goud montuur. Voor haar verdwijning droeg ze een blauwe trui van het merk Superdry en een zwarte trainingsbroek met twee strepen aan de zijkant. Verder draagt ze zwarte Fila-sneakers en een zwarte jas met rode ritsen en een bontkraag. 

Wie weet waar de Xiao Li zich bevindt, wordt gevraagd dat te delen met de politie.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: NH Nieuws

Leave a Reply