2020-10-30 05:28:00 | Herstel het Samen in Pluspunt in ander jasje | Haarlems WeekbladZANDVOORT Een aantal keer per jaar biedt Pluspunt Zandvoort de gelegenheid om samen kapotte spullen te repareren. De bijeenkomst van 30 oktober kan helaas geen doorgang vinden. Daarvoor in de plaats kan men in de week van 9 tot 13 november kleine (elektrische) apparaten en eenvoudig naaiwerk ter reparatie afleveren aan de balie van Pluspunt, Flemingstraat 55 met een briefje erbij met naam en telefoonnr. en een omschrijving van het defect. Vrijwilligers gaan op een later tijdstip de reparaties uitvoeren. Indien een reparatie is uitgevoerd, wordt een bericht gestuurd. De reparatie is ook nu weer gratis, tenzij materialen aangeschaft dienen te worden.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Haarlems Weekblad

Leave a Reply