2020-10-30 06:45:23 | Woning beschoten op Erich Salomonstraat op IJburgOp de Erich Salomonstraat op IJburg is vannacht een woning beschoten. En dat is niet voor de eerste keer, hetzelfde huis is in de nacht van zondag op maandag ook onder vuur genomen.

Deze keer bellen omwonenden even voor 3.00 uur 112 omdat ze schoten horen. Buurtbewoners zeggen in ieder geval zes knallen te hebben gehoord. In ramen van de woning zitten meerdere kogelinslagen. Getuigen vertellen dat ze twee in het donker geklede mannen met helmen zagen schieten. Ze renden daarna weg richting de Diemerparklaan, waar een motorscooter klaar stond.
Op het moment van de schietpartij zou er in ieder geval een persoon in het huis zijn geweest, maar niemand raakte gewond. Een andere bewoner kwam net met de auto aanrijden en kon veilig ontkomen. De politie kwam met veel auto’s ter plaatse en heeft de straat afgezet voor sporenonderzoek.  Ook de politiehelikopter is ingezet, maar tevergeefs. De woning zou eerder deze week ook al zijn beschoten. Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: AT5

Leave a Reply