2020-10-30 08:24:00 | Zelfscanners zorgen voor meer gemak bij Albert Heijn Marsmanplein | Haarlems WeekbladHAARLEM Het kassapark bij Albert Heijn Marsmanplein heeft een metamorfose ondergaan, waardoor de klant nog gemakkelijker boodschappen kan doen. Ook zijn de veiligheidsvoorzieningen uitgebreid met een hypermoderne winkelwagen wasstraat.

Een langverwachte wens van veel klanten is in vervulling gegaan. Het kassapark is vernieuwd en uitgebreid met maar liefst zeven zelfscankassa’s. Zelfscan en Scan&Go heeft veel voordelen en de gastvrouwen van Albert Heijn helpen de klanten graag op weg. De winkel behoudt wel drie traditionele kassa’s voor de klant die behoefte heeft aan een contactmomentje.

En er is meer goed nieuws. De gratis parkeergarage is bijna volledig hersteld – een merendeel van de zevenduizend chemische ankers is inmiddels geplaatst – en dat betekent dat men aan de kant van de AH al weer gebruik kan maken van de ruime parkeerplaatsen. In november zal de opening plaatsvinden met de daarbij behorende feestelijke acties. Houd hiervoor de Facebookpagina, Instagram en kranten in de gaten.

Nieuw is ook de winkelwagen wasstraat, hier wordt de handgreep gedesinfecteerd en daarmee gelijk de handen. Eigenlijk een soort carwash voor winkelwagentjes. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen probeert Albert Heijn Marsmanplein er voor te zorgen dat de klant toch zo plezierig mogelijk boodschappen kan doen.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Haarlems Weekblad

Leave a Reply