2020-10-30 09:56:23 | Straatroof op Zeeburgerpad: vier jongens bedreigen 22-jarige fietser met mesEen 22-jarige fietser is op gisteravond op het Zeeburgerpad in Oost slachtoffer geworden van een straatroof. Hij werd door vier jongens bedreigd maar wist te ontkomen door weg te rennen.

Het slachtoffer meldde zich na de straatroof aan een politiebureau voor het doen van aangifte. Hij vertelde dat hij rond 18.45 uur over het Zeeburgerpad fietste in de richting van de molen van brouwerij ‘t IJ. Ter hoogte van de Panamalaan stopte hij om op zijn telefoon te kijken hoe lang het nog zou regenen. 

Toen hij  weer verder wilde fietsen, stond er plotseling een groepje van vier in het zwart geklede jongens om hem heen. Onder bedreiging van een mes moest hij zijn bezittingen afstaan. Maar de man liet zijn fiets vallen en rende hard weg. De straatrovers gingen er vervolgens met zijn fiets vandoor.

De politie onderzoekt de zaak en hoopt dat getuigen zich melden.

Eerder deze week was er nog een incident op het Zeeburgerpad. Maandagavond werd er een 56-jarige man gevonden met een schotwond. Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: AT5

Leave a Reply