2020-10-30 10:34:22 | Politie tast in duister over dood 34-jarige vrouw Amsterdam: “Alle scenarios’s open”AMSTERDAM – Het is nog onduidelijk hoe de 34-jarige vrouw die gisteren om het leven is gekomen op de Reigersbosdreef in Amsterdam-Zuidoost. Een politiewoordvoerder vertelt dat het onderzoeksteam geen idee heeft wat er exact gebeurd is. “We houden rekening met alle scenario’s. Het kan zijn dat ze is aangereden, maar ze zou ook mishandeld kunnen zijn en ook zelfdoding kunnen we niet uitsluiten.”

Rond 20.00 uur werd de vrouw gisteravond zwaar gewond gevonden op straat. Ze lag op de rijbaan op de Reigersbosdreef. Kort daarna is ze aan haar verwondingen bezweken.

De politie hoopt dat eventuele getuigen of mensen die hier meer over weten zich melden.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: NH Nieuws

Leave a Reply