2020-10-30 12:29:37 | Zandvoortse Nieuwjaarsduik gaat niet door | Haarlems WeekbladZANDVOORT Het duurt nog even voordat het 2021 is, maar stichting Nieuwjaarsduik Zandvoort laat nu al weten dat de traditionele Nieuwjaarsduik op 1 januari helaas niet doorgaat. Als gevolg van de coronapandemie zien de stichting en Gemeente Zandvoort geen mogelijkheid om de populaire Nieuwjaarsduik veilig te organiseren.

Nu de Nieuwjaarsduik niet doorgaat zijn er geen reddingsdiensten aanwezig op 1 januari. De gemeente Zandvoort roept daarom op 1 januari ook niet op eigen houtje alsnog een duik nemen. “Dit zal namelijk zeker niet zonder risico zijn gezien de lage temperatuur van het water en een mogelijk gevaarlijke stroming”, zo laat de gemeente weten.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Haarlems Weekblad

Leave a Reply