2020-10-30 14:10:00 | Garagedeuren in Delftwijk versierd door kinderen | Haarlems WeekbladHAARLEM In opdracht van Pré Wonen worden er wekelijks op het Arthur van Schendelplantsoen sportactiviteiten gegeven door SportSupport. Het sporten werd de afgelopen twee woensdagen overgeslagen. In plaats daarvan werd er op woensdag 21 en 28 oktober een graffiti workshop gegeven aan kinderen uit de Delftwijk. De garagedeuren aan de Jan Prinslaan mochten hiervoor worden gebruikt omdat de garages over een half jaar gesloopt worden. De kinderen gingen helemaal los met de verf spuitbussen. De workshop stond onder leiding van graffiti artiest Paul de Groot, zelf woonachtig in de Delftwijk. Ruim veertig kinderen hebben enthousiast meegedaan en waren niet weg te slaan van de tien garagedeuren die er na afloop kleurrijk en vrolijk uitzagen. Gelukkig kunnen de bewoners nog een paar maanden genieten van deze kunstwerken.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Haarlems Weekblad

Leave a Reply