2021-05-13 08:57:00 | 50-PlusInlooptennis bij LTC Bloemendaal | Haarlems Weekblad

[ad_1]

BLOEMENDAAL De trainers Nikki en Chantal  zijn maandag 10 mei bij LTC Bloemendaal (Johan Verhulstweg 22) van start gegaan met een vernieuwde tennisactiviteit voor oudere spelers op de maandag- en donderdagochtend. Deelnemers krijgen bij deze tennisochtend tips om techniek en tactiek van het spel te verbeteren en de trainers zorgen voor een goede warming-up en begeleiding van de fysieke kant van het tennis. 

Tennis is een sport die ook in corona-tijd gespeeld kan worden en geschikt is voor alle leeftijden. Voor senioren is het een heerlijke manier om lang goed in conditie te blijven daarnaast is het een super leuk spel, ook als snelheid op de baan niet meer zo vanzelfsprekend is. Meedoen aan het 50-Plus Inlooptennis is simpel: kom naar LTC Bloemendaal op maandag of donderdag van 9.30 uur tot 11.00 uur. Inschrijven is niet nodig, iedereen is welkom. 

Voor leden van LTC Bloemendaal is het 50-PlusInlooptennis kosteloos. Voor niet-leden is het 50-PlusInlooptennis ook toegankelijk: voor het tarief van 5 euro kan iedereen meedoen. Een seizoen mee tennissen kost 65 euro voor 12 tot 15 weken twee keer per week tennissen. Een volledig lidmaatschap voor senioren kost in het eerste jaar 100 euro. Meer informatie: info@ltcbloemendaal.nl

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]