2021-06-03 10:30:00 | Welzijn Bloemendaal denkt ‘out of the box’ bij jaarlijkse High Tea | Haarlems Weekblad

[ad_1]

BLOEMENDAAL Al een aantal jaren verzorgen Roteryclub Bloemendaal-Caprera en Welzijn Bloemendaal rond NLdoet een High Tea voor bij Welzijn Bloemendaal bekende ouderen binnen de gemeente. Vanwege de coronamaatregelen was dat dit jaar helaas nog niet op de gebruikelijke manier mogelijk en dus werd een ‘out of the box’ oplossing bedacht. 

Na het succesvolle lustrum van de High Tea in 2019 werd het programma in 2020 vanwege de coronamaatregelen helaas afgeblazen. Toen dat dit jaar weer dreigde te gebeuren, hebben de organisatoren de koppen bij elkaar gestoken om letterlijk en figuurlijk tot een ‘out of the box’ oplossing te komen. In nauw overleg met de sponsoren Albert Heijn Zwetsloot uit Bennebroek, Wals Poelier uit Bloemendaal en Restaurant Moustique uit Haarlem werd een High Tea-box samengesteld gevuld met allerlei lekkernijen. 

Zaterdag 29 mei trokken de leden van Roteryclub Bloemendaal-Caprera er op uit om aan ruim vijftig ouderen een High-Tea-box te overhandigen. Zonder uitzondering werd de box in dankbaarheid aanvaard, maar iedereen sprak wel de wens uit dat de High Tea volgend jaar weer op de oude vertrouwde locatie plaats kan vinden.

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]