2021-06-07 12:41:00 | Toneelgroep Karakter speelt ‘doodleuke’ voorstelling in De Luifel | Haarlems Weekblad

[ad_1]

HAARLEM/HEEMSTEDE De Haarlemse toneelgroep Karakter speelt zaterdag 3 en zondag 4 juli het stuk ‘Doodleuk’ in theater De Luifel (Herenweg 96). Kaarten voor de voorstelling kunnen reeds gereserveerd worden via 06-57480780. Kaarten kosten in de voorverkoop 15 euro en indien er nog kaarten over zijn, worden deze aan de deur verkocht voor 16 euro.

‘Doodleuk’ is een sinister en mysterieus maar ook vrolijk toneelstuk. In de krant verschijnt een advertentie met het aanbod om voor 5000 euro vrijwillig een heel weekend in een afgesloten kelder van een kasteel te verblijven. Vijf mensen gaan de uitdaging aan en hebben het contract getekend om van vrijdagmiddag 5 uur tot maandagochtend 8 uur in de kelder te verblijven. Er gebeurt in deze periode meer dan ze voor mogelijk hadden gehouden….

De stemming in ‘Doodleuk’ wisselt voortdurend tussen pure emoties, angsten, subtiele romantiek, vriendschap, woonhoop, vertwijfeling en niet te vergeten humor. De nieuwe bewoners van de kelder komen voor vele uitdagingen en verrassingen te staan.

Karakter Toneelgroep repeteert elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in Basisschool De Brandaris aan de Frieslandlaan in Haarlem. Na een lange periode waarin de theaters gesloten waren, kan Karakter eindelijk weer de planken op met dit sinistere blijspel dat geregisseerd is door Cees van der Veldt. De voorstelling begint zaterdag 3 juli om 19.15 uur en zondag 4 juli om 14.15 uur. Kijk voor meer informatie op http://www.karakter-toneelgroep.nl/

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]