2021-06-07 13:42:00 | Politie pakt drie inbrekers op in LekkerkerkLEKKERKERK • De politie heeft maandagochtend in Lekkerkerk drie verdachten aangehouden van een woninginbraak in Krimpen aan de Lek.

Nadat de bewoners van een huis aan de Ooster Lekdijk geluiden hadden gehoord, besloot de 39-jarige bewoner poolshoogte te nemen. Toen hij drie inbrekers zag lopen en begon te roepen, werd hij geslagen. De mannen gingen er vandoor en stapten in hun auto. Agenten die over de inbraak hoorden, reden naar de locatie en zagen bij Lekkerkerk een verdachte auto rijden. Op de Zuidbroekse Opweg kon de de auto aan de kant worden gezet. De drie inzittenden werden gecontroleerd, net als de auto waarin ze reden. Daarin troffen agenten elektrisch gereedschap aan. De drie inzittenden, twee 16-jarigen uit Rotterdam en een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, weden hierop aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de herkomst van de spullen. De goederen blijken namelijk niet van de bewoner te zijn. De inbrekers hadden in de woning wel gereedschap klaargezet om mee te nemen.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: hetKONTAKT