2021-06-09 09:35:00 | 37PK, Museum Haarlem en ABC vieren heropening met Strippenkaart-actie | Haarlems Weekblad

[ad_1]

HAARLEM Het heeft even geduurd, maar de deuren van 37PK, ABC Architectuurcentrum en Museum Haarlem aan het Groot Heiligland mogen weer open voor bezoekers. De heropening van de musea wordt gevierd met een speciale openingsactie in het weekend van 12 en 13 juni: met een ‘grootse’ strippenkaart kunnen bezoekers sparen voor een mooie herinnering aan dit moment.

Zaterdag 5 juni zette Nederland stap 3 van het heropeningsplan van de Rijksoverheid. Dat betekent dat musea en presentatie-instellingen hun deuren weer mogen openen voor bezoekers. 37PK, ABC Architectuurcentrum en Museum Haarlem werken als buren aan het Groot Heiligland al veel samen en dat zal in de toekomst nog meer worden. Ze kunnen niet wachten om iedereen weer welkom te heten en vanzelfsprekend doen ze dat ook samen. Onder het motto ‘Groots, groter, Groot Heiligland’ organiseren de drie Groot-Heiliglandse instellingen voor zaterdag 12 en zondag 13 juni een openingsweekend met een gezamenlijke actie.

Tijdens het weekend van 12 en 13 juni ontvangen alle bezoekers van 37PK, ABC Architectuurcentrum en Museum Haarlem een speciale, ‘grootse’ strippenkaart. Bij een bezoek aan een van de drie instellingen krijgt de bezoeker een stempel op zijn strippenkaart. Wie de drie stempels van de drie instellingen bij elkaar heeft gespaard, kan de kaart na afloop bij de kassa van een van de drie inwisselen voor een leuke attentie.

De strippenkaart is een maand lang geldig, van 12 juni tot en met 11 juli. Bezoekers kunnen dus zelf bepalen wanneer ze Museum Haarlem, 37PK of het ABC Architectuurcentrum bezoeken. Wel geldt dat reserveren voor een bezoek verplicht is. Check hiervoor de website en de openingstijden van de betreffende locatie.

Museum Haarlem, www.museumhaarlem.nl, is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en zondag en maandag van 12.00 tot 17.00 uur.

ABC Architectuurcentrum, www.architectuurhaarlem.nl, is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. 

37PK, www.37pk.nl, is geopend van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. 

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]