2021-06-10 11:54:00 | Oude Zuivelhuis uitgeroepen tot Nederlands beste foodspecialiteitenwinkel | Haarlems Weekblad

[ad_1]

HAARLEM Tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten op 7 juni, georganiseerd door Stichting Foodspecialiteiten Nederland, heeft ‘Het Oude Zuivelhuis’ uit Haarlem in de strijd om de titel ‘Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel 2021’ de eerste plaats behaald.

De finalisten werden beoordeeld op klantvriendelijkheid, klantgerichtheid, voedselveiligheid en hygiëne, winkeluitstraling en hun visie op het vak en de branche, de eigen aanpak daarin, het ondernemings- en winkelmanagement, het personeelsbeleid en netheid en de performance van de winkel. Daarnaast beoordeelde een mystery shopper het aanbod, de winkel en de behandeling die hen als klant ten deel viel.

De jury was zeer lovend over Het Oude Zuivelhuis. In het juryrapport staat vermeld: “Deze winkel onderscheidt zich door het pand. De winkel is gevestigd in een oud pand waarin de eerste zuivelwinkel uit 1906 was gevestigd. Desondanks ziet het er van binnen toch zo uit dat het met deze tijd meegaat zonder zijn charme van het ‘oude’ te verliezen en dit is toch wel uniek”.

De voltallige jury was tevens onder de indruk van de fijne no-nonsense manier van klantcontact die de medewerkers laten zien. “Het is heel eigen, heel dorps en heel erg passend bij de uitstraling van deze fijne zaak”, zo was het oordeel.

Naast de eerste prijs voor Het Oude Zuivelhuis viel ook Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp uit de Barteljorisstraat in de prijzen. Zij wonnen de strijd om de titel ‘Beste Foodspecialist Boerenkaas’. Hiermee werd het een Haarlems feestje tijdens de prijsuitreiking. 

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]