2021-06-14 14:40:00 | NS rijdt rond Haarlem weer volledige dienstregeling | Haarlems WeekbladHAARLEM Sinds vandaag rijdt NS, op de nachttreinen voor het uitgaansleven na, weer de volledige dienstregeling in de regio Haarlem. Zo rijden de extra forensentreinen tussen Haarlem en Alkmaar weer. Daarnaast rijden er per vandaag ook doordeweeks extra treinen tussen Haarlem en Zandvoort bij strandweer. Gemeente Haarlem en NS hebben afgesproken dat op 9 juli ook de nachttreinen voor het uitgaansleven weer gaan rijden.

Na de versoepelingen van het reisadvies door het kabinet is er een gestage stijging te zien in het aantal treinreizigers. Reizigers die vooraf meer inzicht willen in drukte in de trein, kunnen hun reis vooraf aanmelden via de Treinwijzer in de NS-app. Reizigers ontvangen dan ook een melding als hun reis te druk lijkt te worden en kunnen dan ook een trein eerder of later nemen.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Haarlems Weekblad