2021-06-17 06:00:00 | Zandkastelenwedstrijd in Zandvoort: ‘kunst en cultuur laagdrempelig’

[ad_1]

ZANDVOORT Aanstaande zondag 20 juni is er voor kinderen een leuke activiteit op het strand van Zandvoort. Kunstenares Donna Corbani organiseert ‘s middags tussen strandafgang 9 en 10 een zandkastelenwedstrijd voor alle leeftijden. 

“Het is niet een al te serieuze activiteit, maar wel erg leuk voor de kinderen”, zo zegt Corbani enthousiast. “Ik heb overleg gehad met diverse partijen, maar niemand organiseerde eigenlijk nog zoiets waar ook kinderen aan mee kunnen doen.” In samenwerking met gemeente Zandvoort en het Zandvoorts Museum is deze activiteit nu van de grond gekomen. “Ik wil kunst en cultuur in Zandvoort laagdrempelig houden en mensen enthousiast maken om hier heen te komen om onze mooie kustplaats te ontdekken.” 

“We raden deelnemers aan om vooraf het Juttersmuseum of het EK Zandsculpturen te bezoeken, dat zijn erg leuke plekken om inspiratie op te doen voor de wedstrijd.”

AANMELDEN De zandkastelenwedstrijd duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Bij voorkeur aanmelden van tevoren, mail naar donna@corbani.com. Kinderen onder begeleiding van ouders. De locatie is op het strand ter hoogte van het Badhuisplein (tussen afgang 9 en 10), bij Holland Casino het strand op. De wedstrijd is gratis toegankelijk en het mooiste kasteel wint een mooie prijs.

Kijk voor meer informatie op www.corbani.com of het Facebookevenement.

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]