2021-07-18 09:07:39 | Remco Schouten maakt (geslaagde) comebackAMMERSTOL/GOUDA • Eliterenner Remco Schouten maakt weer deel uit van het wielerpeloton. De laatste winnaar van de Ronde van Lekkerkerk stopte vorig jaar, maar komt terug op die beslissing. 

Vorige week won de oud-Ammerstollenaar op het clubparkoers van wielerclub Excelsior in de A-klasse de Driedaagse van Gouda, waar hij sinds kort woont. Zijn werkgever Ad Slingerland zegevierde in de B-klasse. 

Vrijdagvond sprintte Schouten naar de derde plaats in een nationale wedstrijd in het Zeeuwse Philippine. “Mijn fulltime baan als rijwielhersteller is te combineren met het rijden van criteriums,” aldus Schouten, die van de winter zijn marathonschaatsen in het vet laat staan.

Wim KrooneKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: hetKONTAKT