2021-07-22 01:14:00 | Onenigheid na kop-staartbotsing




[Zandvoort] Twee scooterrijders zijn vanavond met elkaar in botsing gekomen op de rotonde op de Zandvoortselaan. Rond 20:30 uur ging het mis toen een scooter op zijn voorganger reed. Het ongeluk gebeurde toen de bestuurder van de voorste scooter plotseling remde en uitweek naar links.Hoewel de partijen het voorval makkelijk hadden kunnen oplossen, sloeg de sfeer om toen de aangereden partij zich vijandig opstelde en zijn tegenpartij begon te filmen. Daarop is de tegenpartij vertrokken. Motoragenten hebben gezocht en de snorscooter met twee opzittenden aangetroffen bij de Kleverlaan in Haarlem. De tegenpartij is onder politiebegeleiding teruggereden naar de plaats van het ongeluk.Aldaar zijn de schadeformulieren ingevuld. Een motorambulance is ter plaatse gekomen, maar de verpleegkundige constateerde dat er niemand gewond is geraakt….



Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Nieuwsblad IJmuiden