2021-07-22 13:00:00 | Dertig moderne hippies op Ibiza-markt in ZandvoortZANDVOORT De Ibiza-markt ‘Hippie Boulevard’ markt staat deze zomer voor het vijfde jaar in Zandvoort en voor het tweede jaar vindt het plaats aan de Boulevard de Favauge van 10.00 tot 18.00 uur (met uitloop bij extreem mooi weer). De eerstvolgende evenementen zijn op vrijdag 23 juli, 30 juli en 6 augustus.

Vijf vrijdagen trekken circa 30 moderne hippies naar Zandvoort met hun Orginele, Bohemian- Ibiza, handmade, vintage en fair trade items. Een markt opgezet door Hip and Happy events, een markt zoals je het op vakantie tegenkomt aan de boulevard, bedoeld voor de locals, dagjesmensen en toeristen.

De organisatie roept bezoekers op om zich te houden aan de huidige coronamaatregelen, zoals afstand houden en zoveel als mogelijk betalen met pin.  

Bij slecht weer op locatie gaat de markt niet door. Hou hiervoor de socials in de gaten van de organisatie.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Nieuwsblad IJmuiden