2021-07-28 07:10:00 | Caprera, Patronaat en Filmschuur presenteren zomers muziekfilmfestival

[ad_1]

BLOEMENDAAL Caprera, Patronaat en de Filmschuur presenteren deze zomer met Cinema Caprera vier avonden lang muziekfilms, die op een groot scherm in het Bloemendaalse openlucht theater vertoond worden. Een bijzondere kijkervaring met nieuwe films, waarvan een Nederlandse voorpremière, geselecteerd door de programmeurs van de drie instellingen. 

Na de succesvolle samenwerking van het afgelopen jaar besloten de drie instellingen om deze zomer uit te pakken met een heus filmfestival. Het duo Clean Pete is tijdens het filmfestival artist in residence. Ze brengen iedere avond een uniek en passend muzikaal programma bij de film die wordt vertoond. Hiervoor vestigt Clean Pete zich vier dagen in Bloemendaal. 

Het duo kijkt de films alvast vooruit, en stelt een setlist samen die losjes is gebaseerd op het repertoire van de hoofdpersoon of filmartiest – dat kunnen covers zijn, maar ook inspiratie uit een andere hoek, of een persoonlijke ervaring die ze graag delen met het publiek. Na de muzikale introductie wordt de film vertoond op groot scherm. De kaartverkoop loopt via Caprera, waar de films ook vertoond worden.

Het programma:

Dinsdag 24 augustus: Tina

Woensdag 25 augustus: Summer of Soul

Donderdag 26 augustus: David Byrne’s American Utopia

Vrijdag 27 augustus: The Voice of Love

Klik voor meer informatie of de verkoop van tickets op de filmtitel. 

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]