2021-07-28 09:15:00 | [Fotowedstrijd] Stuur jouw zomerfoto in en win!

[ad_1]

IJMUIDEN, BLOEMENDAAL, ZANDVOORT Maak jij de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de fotowedstrijd van Lokaalaanzee.nl en maak kans op een van de drie geweldige prijzen die door lokale ondernemers beschikbaar zijn gesteld!

Struinen door het centrum van Zandvoort, zittend op een van de strandpaviljoens in Bloemendaal of zonnebaden op het brede strand in IJmuiden. Genieten van gezelligheid op de camping, een mooie wandeling in de duinen of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomer is er altijd wel een aanleiding om mooie foto´s te maken. Vooral aan de kuststrook! Welke foto stuur jij in voor Lokaalaanzee.nl?

PRIJZEN Een selectie van de ingezonden foto’s zijn te bewonderen in de fotogalerij op Lokaalaanzee.nl. In de eerste week van augustus selecteert de redactie de drie mooiste foto’s die in Bloemendaal, Zandvoort en IJmuiden gemaakt zijn. De winnaars worden in die week persoonlijk op de hoogte gesteld van hun gewonnen prijs.

De prijzen die wij verloten zijn:
Een dinerbon t.w.v. €50,- van Restaurant Het Zandhuis in IJmuiden
Een diner voor 2 personen t.w.v. €65,- bij Parnassia aan Zee in Overveen
Een dinerbon t.w.v. €50,- van ‘t Wapen van Zandvoort

DEELNEMEN Jouw zomerfoto inzenden? Ga naar www.lokaalaanzee.nl/fotoactie.

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing op de website en een prijs, zijn de volgende voorwaarden van toepassing.
– Foto’s worden in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) aangeleverd.
– Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
– Alleen foto’s die zijn gemaakt in de regio Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden maken kans op een prijs.
– Foto’s moeten deze zomer zijn gemaakt.
– De redactie van lokaalaanzee.nl heeft het recht deze foto op diens platform te publiceren.
– Inzenden is mogelijk tot vrijdag 30 juli 2021.
– Door mee te doen aan deze actie, ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief van Lokaalaanzee.nl.

FOTOTIPS Je hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: Je bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. En zijn leuke plekken genoeg in IJmuiden, Bloemendaal en Zandvoort te vinden om een mooie foto te maken, we geven enkele tips.

Herman Koster, eigenaar van Restaurant Het Zandhuis denkt dat IJmuiden aan Zee bij uitstek geschikt is voor een mooie foto: “Deze plek is natuurlijk geweldig! Wij hebben echt de mooiste plek van de boulevard. Bootjes voor de deur, de zee, voor het strand een duintje over en je bent er. Leuke invalshoeken genoeg!”

Ook Marjet van den Brand van Parnassia aan Zee weet een mooie plek in de Bloemendaalse duinen waar hele mooie foto’s gemaakt kunnen worden. “Vlakbij Parnassia de duinen in ligt uitkijkpunt Kattendel, dat erg mooie doorkijkjes heeft en zeker een bezoekje waard is.”

Brigitte van Eig, gastvrouw van ‘t Wapen van Zandvoort, vindt dat het Gasthuisplein in Zandvoort zeker niet overgeslagen dient te worden op zoek naar mooie fotoplekken. “Het is een relatief onbekend plein bij het grotere publiek, maar een erg leuke plek en ik vind dat het meer aandacht verdient dan het nu krijgt.”

Daarnaast leert de ervaring dat foto’s met (recreërende) mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

Meer informatie, kijk op: www.lokaalaanzee.nl/fotoactie.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: Restaurant Het Zandhuis, ‘t Wapen van Zandvoort, Parnassia aan Zee en BDUmedia.

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]