2021-07-30 09:00:00 | [ZOMERTIP] Pride at the Beach in ZandvoortZANDVOORT Met veel enthousiasme is afgelopen tijd gewerkt aan een speciale jubileumeditie van Pride at the Beach. Van maandag 2 tot en met woensdag 4 augustus viert Zandvoort alle kleuren van de regenboog. Het programma is dit jaar, door corona, anders dan anders. Een speciale corona-editie dus.

De organisatie wil uitdragen om de vrijheid te vieren om in Zandvoort te zijn wie je bent en om te houden van wie je wilt. Voor iedereen. Door iedereen. Pride at the Beach werkt ook dit jaar samen met Pride Amsterdam, de gemeente Zandvoort en enthousiaste ondernemers en organisaties.

PROGRAMMA De Pride in Zandvoort wordt maandag feestelijk geopend om 12.00 uur op het Raadhuisplein. Daarnaast worden er 71 vlaggen opgehangen in de Haltestraat en het Raadhuisplein. The Zero Flags Project richt zich op de landen waar seksuele diversiteit en homoseksualiteit strafbaar zijn. 

Van 13.00 tot 21.00 uur is er een coronaproof Pride in het centrum van Zandvoort. Als alternatief voor de parade worden er in het centrum allerlei kleinschalige Coronaproof Pop Up-activiteiten georganiseerd. Denk aan een speciale Pop Up-mini parade, de Kaiser Sissy Rosenkranz en drag queens die de bezoekers begroeten en een muzikale verrassing van artiesten als DJ Bo Monde en DJ Mally Clark. Geniet ondertussen van een hapje en een drankje op de terrassen in het centrum.

Ook de dagen erna, tot en met 4 augustus, staat Zandvoort in het teken van de Pride. Er is onder meer een kunstroute langs verschillende (pop-up) galeries en expo’s (alle dagen), kleurplaten kleuren voor kinderen en er zijn een aantal gezellige borrels bij strandtenten/restaurants.

Het hele programma is te bekijken op prideatthebeach.com.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Nieuwsblad IJmuiden