2021-09-02 11:47:00 | Welkomstbox voor nieuwe inwoners Krimpenerwaard
  •  

keer gelezen


KRIMPENERWAARD Namens Zilverstad Marketing en Stichting Promotie Krimpenerwaard heeft Stefan van Beeten het eerste exemplaar van de nieuwe Welkomstbox overhandigd aan Wilfred Rottier. 

Als nieuwe bewoner van de gemeente Krimpenerwaard -Wilfred komt uit Breda en gaat samen met zijn vrouw aan de Gerrit Greupstraat in Schoonhoven wonen- ontving hij de Welkomstbox, die inwoners een introductie biedt tot alles wat in de Krimpenerwaard te beleven is. De Welkomstbox wordt via de bibliotheken gegeven aan nieuwe bewoners.

Voucher
Stefan van Beeten, citymarketeer vanuit Zilverstad Marketing: “Van lokale lekkernij en winkelaanbod tot tips voor recreatie in de omgeving: de voucher zit bomvol folders die laten zien wat er allemaal te beleven is in Schoonhoven en de Krimperwaard.”

Teus Hoogerwaard van Stichting Promotie Krimpenerwaard vult aan: “De Krimpenerwaard is een gebied van aanzienlijke grootte. Op deze manier tippen we nieuwe inwoners over de geweldige activiteiten die dicht bij huis te beleven zijn.”

Warm Welkom
De Welkomstbox is onderdeel van het project Warm Welkom: een van de gezamenlijke activiteiten die Stichting Promotie Krimpenerwaard en Zilverstad Marketing, ondersteund door Gemeente Krimpenerwaard, ontplooien.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: hetKONTAKT