2021-09-09 08:36:00 | Bondscoach Van Gaal definitief op de bank bij Telstar

[ad_1]

VELSEN-ZUID Bondscoach Louis van Gaal neemt definitief plaats op de bank van eerstedivisionist Telstar, zo maakte de nummer 20 van de Keuken Kampioen Divisie donderdag bekend. Van Gaal gaat de club leiden bij het thuisduel met koploper Jong AZ op vrijdag 24 september.

Van Gaal heeft voor het goede doel toegezegd eenmalig als hoofdtrainer van de Noord-Hollandse club te willen fungeren. Een prijswinnaar van een loterij mag de plek op de bank naast Van Gaal innemen. Van elke kaart die verkocht wordt, gaat er 2,50 euro naar Stichting Spieren voor Spieren.

Twee dagen voor de wedstrijd is Van Gaal ook aanwezig bij de training van Telstar. “Deze training is voor iedereen toegankelijk maar de club vraagt wel een bijdrage van 5 euro, inclusief koffie en thee. De volledige opbrengst hiervan gaat ook naar Stichting Spieren voor Spieren”, aldus Telstar.

Twee maanden geleden, vlak voor de benoeming van Van Gaal, zei Telstar al ervan uit te gaan dat de bondscoach zijn afspraak zou nakomen. “Louis kennende gaat hij zich hier niet voor afmelden”, aldus algemeen directeur Pieter de Waard.

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]