2021-09-14 11:30:00 | Grada zoekt eigenaar hondje dat haar beet in Speelpolder Ouderkerk
  •  

keer gelezen


OUDERKERK • Grada Nuyen uit Krimpen aan den IJssel is maandagochtend tijdens een hardlooprondje in de speelpolder in Ouderkerk aan den IJssel in haar kuit gebeten door een hond. Graag komt ze in contact met de eigenaar van het dier.

“Het was een loslopende, kleine hond. Wellicht een teckel”, meldt ze. Het baasje van de viervoeter riep de hond en strafte die. De eigenaar bood vervolgens ook excuses aan, waarop Grada haar training vervolgde. Ze dacht in eerste instantie dat de hondenbeet meeviel, maar eenmaal thuis bleek het toch wat erger. Grada belde de huisartsenpost en moest een tetanusprik bij haar huisarts halen. De hardloopster wil graag in contact komen met de eigenaar van het hondje in verband met een vergoeding voor de tetanusprik. 

Mocht de eigenaar van het hondje in contact willen komen met Grada; haar gegevens zijn bekend bij de redactie van het Kontakt Krimpenerwaard. Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: hetKONTAKT