2021-09-15 10:30:00 | Pluspunt bedankt Mona Meier voor haar inzetZANDVOORT Mona Meier heeft ruim 10 jaar bij Pluspunt het Open Atelier geleid. Ze heeft de cursisten, ieder naar hun eigen kunnen, geïnspireerd om zich verder te ontwikkelen. Ze was de drijvende motor die haar leerlingen aanmoedigde zichzelf creatief te uiten.

Maar Mona heeft besloten deze werkzaamheden te stoppen. Dinsdag 14 september nam ze afscheid van haar trouwe leerlingen en van Pluspunt onder het genot van een kop koffie. Pluspunt bedankt Mona voor haar jaren van enthousiaste inzet en wenst haar veel succes en nog vele gezonde jaren. Nelleke de Blaauw Ebbing zal Mona als docent van het Open Atelier opvolgen.
Aanmelden kan via pluspuntzandvoort.nl of aan de balie van Pluspunt.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Nieuwsblad IJmuiden