2021-10-16 09:42:00 | Dierenopvangcentrum Krimpen gaat zes maanden dicht

[ad_1]










  •  

keer gelezen






KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel gaat vanaf 8 november voor zes maanden dicht. De medewerkers kunnen dan bijspringen op andere (drukke) opvanglocaties van de Dierenbescherming.

“Leuk vinden we het niet, maar we hebben de laatste tijd maar weinig dieren in de opvang en bij andere opvangcentra van de Dierenbescherming in de regio komen ze handen tekort. In goed overleg bieden onze vrijwilligers tijdelijk de helpende hand op die plekken waar dat het hardst nodig is”, laat locatiebeheerder Maribelle van Rutten via een bericht op Facebook weten.

Overbrengen
Eerste prioriteit is en blijft volgens Van Rutten de opvang van en zorg voor dieren waarvoor dat nodig is: “Die komt door deze tijdelijke sluiting niet in het geding. De dieren die nu nog in ons dierenopvangcentrum verblijven worden na 8 november overgebracht naar andere opvangcentra van de Dierenbescherming in de regio. We zoeken voor de nu nog aanwezige 22 katten een goed thuis. Gevonden dieren gaan vanaf nu ook naar omliggende opvangcentra, zoals Dierenopvangcentrum Gouda.”

 

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]