Brabantse burgers slepen staat voor de rechter | Omroep Brabant

Een aantal Brabantse burgers, die in de buurt van megastallen woont, sleept de overheid voor de rechter vanwege de stank die wordt veroorzaakt door de stallen. Een van hen is Olga uit het dorp Zeeland. Zij kan door de geur van varkens niet buiten zitten. Maar ze is ook bang voor haar gezondheid en die van haar kinderen en buurtbewoners. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #megastallen



Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]

13 Comments on “Brabantse burgers slepen staat voor de rechter | Omroep Brabant”

  1. Tuurlijk je ruikt varkens stallen maar je kunt de geur niet voorkomen als de omwonenden er last van hebben dat is gewoon een minpunt maar je kunt niet alleen maar voordelen hebben dat moeten mensen ook begrijpen denk ik

  2. Ik sta wel achter deze mensen. Nadat ik de luchtfoto's van deze megastallen zag schrok ik mij rot. Dit is zwaar over de top en kan echt niet. Hoe heeft de provincie het zover laten komen? Dit kan alleen maar onder zware lobby en corruptie zijn gebeurd.

Leave a Reply