Breda verdeeld over dragen mondkapjes | Omroep Brabant

Sinds deze maandag moeten reizigers in het openbaar vervoer eraan geloven: het mondkapje. Vanwege het coronavirus zijn ze de komende tijd verplicht in de trein, bus, metro, de tram en op veerponten. Breda is er verdeeld over: ‘Het voelt benauwd.’ Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona



Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]

32 Comments on “Breda verdeeld over dragen mondkapjes | Omroep Brabant”

  1. 'MENINGEN ZIJN VERDEELD' ?!?!?! Kun je hier uberhaupt een mening over hebben?! 'T is gewoon bescherming voor jezelf en anderen. Kunnen we niet EEN keer naar elkaar omkijken ipv zo zelfingenomen te reageren. Kom op zeg. Ga lekker ergens anders een mening over hebben.

  2. meest irritante en nutteloze regel is verplicht een winkelkarretje voor elke wissewasje. je hebt dan misschien 1,5 voor je maar niet achter en opzij en iedereen loopt met dat kloteding in de weg en niemand gaat ook aan de kant heb ik wel gemerkt dus helpt niks.
    Corona hadden ze gewoon op zijn beloopt moeten laten gaan. ouderen kunnen kiezen of ze thuisblijven en scholen kunnen ook dicht, maar nu zitten we met een tekort van bijna 100 miljard en dat gaat iedereen straks keihard voelen, terwijl Corona alleen aan natuurlijke selectie doet.

  3. Pas op. Draag een stofje voor je gezicht anders krijg je een boete. En je moet inchecken, je mag niet naar de wc. Niet overal zitten. In de spits naast elkaar staan. Houd rekening met vertraging. Kijk op je telefoon wanneer de volgende rijdt. Ik mag morgen weer beginnen. Ga gelijk klagen onder het genot van een bak koffie van €4.

  4. Als je dan vervolgens met de regelmaat van de klok drukke en totaal niet geventileerde bussen ziet rondrijden met achter het stuur een chauffeur die geen mondkapje draagt, vraag je je toch wel af in welke waanzin we zijn beland.

  5. Mondkapjes dragen van niet-medische kwaliteit? Iets wat niet werkt dus. We houden onszelf voor de gek mensen. FFP2 gecertificeerde kapjes kunnen iets ter grootte van een virus tegenhouden. Andere kapjes niet. Maar FFP2 of 3 (nog beter) mág je niet dragen in het openbaar vervoer! U wortt genaaid met nep-maatregelen.

  6. Breda was niet verdeeld over of er wel of niet carnaval gevierd moest worden.
    Alle idioten samen dronken tegen elkaar aan lallend, hiermee in het hele land de IC's vullend.
    Geweldig die Brabantse mentaliteit…

  7. Het voelt niet veilig in de trein. Er hangt een depressieve angstige sfeer. Ik ga niet meer met de trein. 5 minuten op de pond met een mondkapje is al genoeg om je woest te maken met hun kutboetes en bullshit argumenten.
    Tegenwoordig zijn controleurs een ergere ziekte dan corona

  8. Oh shit. mensen hebben erover uitgesproken? Dan is het ook wel geheel voorbij. Kan deze pandemie niet tegen op. Okay iedereen. Tijd voor een openbare orgie met iedereen samen in de randstad om het einde van de lockdown te vieren.
    Corona regelingen hebben ook geen grond meer om optestaan?
    Klopt want de grond is al overvol met dode lichamen.

  9. BILL GATES HEEFT DE HALVE WERELD OMGEKOCHT TOT DE WERELD GEZONDHEID ORGANISATIE AAN TOE. MAAR EEN CHIP IN NEDERLANDS BLOED GAAT HIJ NIET REDDEN. WANT DAAR HEBBEN JULLIE DIE ANDERHALVE METER AFSTAND VOOR NODIG. ER STIERVEN IN DE AFGELOPEN JAREN GEMIDDELD 13.000 MENSEN PER JAAR AAN DE NORMALE GRIEP. NU STOPPEN MET DIE ONZIN ANDERS GRIJPT DE BEVOLKING IN. ⚠️

  10. OV wordt vooral een beetje vleuggellam gemaakt zo.
    Je zit met zo'n mondkapje in een evengoed lege trein terwijl die corona piek allang achter ons ligt.
    Verder vind ik ze achterlijk duur. (niet zo raar, aangezien iedereen ze opeens verplicht moet kopen)
    Je tikt dus bij de etos 8 euro af voor tien van die waardeloze papieren dingen die je na elk gebruik moet wegkegelen. (en tevens amper passen, ik ben bijna 2 meter met een proportioneel ook nog eens best wel groot hoofd)
    Dus als je gewoon naar werk moet 5x per week is dat 35 euro per maand aan dingetjes die je na een ritje van tien minuten de kliko in kegelt.
    En waarom? Dat ding doet het echt niet beter dan bijvoorbeeld zo'n halve bivakmuts die je op de motor op hebt.
    Iedereen die nu die mondkapjes verkoopt lacht zich kapot.

Leave a Reply