Dit zijn de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet

Premier Mark Rutte licht in de persconferentie toe hoe het kabinet het coronavirus wil bestrijden. Ze maakte onder andere bekend wat er vanaf 28 april gaat gebeuren met de maatregelen om het coronavirus in te dammen. Zo gaan de basisscholen op 11 mei weer deels open. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Coronamaatregelen



Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]

32 Comments on “Dit zijn de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet”

  1. Juustem jongé, niks versoepelen. 17 miljoen mensen op dit vrij geconcentreerd stukkie aarde die moet je even niet zo aan elkaar blootstellen. tenzij we liever trouw willen zijn aan de oorspronkelijke tekst (15millie) Wel maf dat Rutte van groepsblootstelling/"immuniteit" naar dit waggelt. Hij, de Jonge, RAdar, en VAn Dissel zijn net als u en ik halfwegverlicht t.a.v. deze kwestie inzake virosofie.

  2. Persoonlijk, ik vind het een grote risico. Hoewel kinderen (van onder de 12 jaar) blijkbaar geen of nauwelijks last heeft van het virus, ze kunnen nog altijd ziektes overdragen aan andere mensen (weet ik uit eigen ervaring). Ikzelf werk buiten (ben postbezorger) en heb zelf ook geen last van het virus, maar het geeft nog steeds geen garantie dat ik – of iemand anders die buiten de deur werkt – per abuis iemand besmet met een ziekte (griep, sars of de huidige coronavirus). We moeten niet vergeten dat bacteriën and ziektekiemen letterlijk overal aanwezig zijn, zowel buiten (in de lucht) als binnen (in je eigen huis).

    Ik weet dat er niets aan te doen is dan de nieuwe regels en maatregelen op te volgen, maar of die dingen ook werkelijk helpen? Ik heb daar zo mijn twijfels over…

  3. En onze ouderen mogen nog in eenzaamheid wegkwijnen!!!Hoe kunnen ze nu alsnog besmet raken in die verpleeghuizen als er geen contact is met de buitenwereld? WAT GEBEURT HIER RUTTE??? Dit is misdadig.

  4. Als deze 'lockdown' tegen dat virus zou helpen, dan zou hij gelijk hebben, maar dit coronavirus is veel minder dodelijk dan het griepvirus van een paar jaar geleden en toen heeft de regering ons niét opgesloten. Bovendien als je weet wat een virus is en wat het doet, dan weet je dat deze maatregelen van de regering en alle propaganda op TV en in de krant schandalige bangmakerij is en bovendien ernstige schending van mensenrechten.

  5. Hoe eerder je het land open gooit hoe meer immuniteit we nog kunnen opbouwen tegen het virus. Indien dit virus nog een keer terugkomt kan je straks elk jaar tot in de eeuwigheid
    het land dichtgooien en staan we allemaal in de rij voor digitale voedselbonnen tot 2050 in de nieuwe 5 meter (versie 2.0) maatschappij.

Leave a Reply