Financiële problemen dreigen door corona | Omroep Brabant

De reddingsbrigade Bergen op Zoom verkeert in nood. Doordat veel grote evenementen zijn afgelast, mist de vereniging een belangrijk deel van haar inkomsten. Veel reddingsbrigades komen in aanmerking voor steun van de overheid. De vrijwilligers van de vereniging in Bergen op Zoom staan nog met lege handen. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #CoronaKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Omroep Gelderland

2 Comments on “Financiële problemen dreigen door corona | Omroep Brabant”

  1. Erg lachwekkend dat dit soort instanties 1x in de 50 jaar tegenslag niet kunnen accepteren en dan meteen zielige filmpjes maken over het hoofd boven water kunnen houden en meteen geld eisen.

    Het leven gaat met ups and downs. Mensen zijn te verwend en denken dat vrede, werkgelegenheid en luxe vanzelfsprekend zijn.

    Het is daarom goed dat minstens 4 Miljoen Nederlanders straks zonder werk of in de schuldsanering zitten, daarvoor heb je geen Corona nodig als dwangmiddel.

Leave a Reply