Horecamedewerkers Breda worden verzorgers | Omroep Brabant

De horeca in Breda gaat tijdelijk honderden mensen leveren aan de zorg. Door het plan hoeven de horecaondernemers tijdelijk de loonkosten niet meer te betalen en krijgt zorgverlener Surplus er extra, betaalbare handjes bij. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona



Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]

2 Comments on “Horecamedewerkers Breda worden verzorgers | Omroep Brabant”

  1. Het zou me niets verbazen dat deze mensen ook taken overnemen die ze absoluut niet aankunnen met alle gevaren van dien.
    Ook verwacht ik eigenlijk dat directies zich nu in hun handjes wrijven bij zulk goedkoop personeel waarna de nodige echte zorgmedewerkers kunnen vertrekken omdat ze te duur zouden zijn.
    En zo zijn we weer terug bij de kern van het probleem, onverantwoord bezuinigen.

Leave a Reply