Is de wolf in Brabant een blijvertje? | Omroep Brabant

Veehouders zijn op hun hoede, natuurliefhebbers zijn dolenthousiast. Er is na 120 jaar weer een wolf in Brabant. Na onderzoek van de provincie in de regio Heusden lijkt het erop dat het om één wolf gaat: een mannetje uit Duitsland. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Brabant #WolfKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Omroep Gelderland

4 Comments on “Is de wolf in Brabant een blijvertje? | Omroep Brabant”

  1. Eindelijk goed advies.. waar een wolf veel schapen pakt is weinig natuurlijk voedsel (ondanks dat het een speelse wolf was die veel schapen op zijn geweten heeft). Schapen een paar weken weg houden vd locatie en de wolf trekt door naar een andere boer of terug een echt natuurgebied in.. Maarja uiteindelijk zal blijken dat er echt geen plaats voor de wolf in Nederland is, en dat is logisch.

  2. Als het meezit is de wolf naar de Drunense Duinen vertrokken of naar het Groene Woud. En in de avond is het trouwens ook verstandiger om daar in de bossen geen kinderen te laten rondlopen omdat die kunnen struikelen over boomstammen of in ondiepe kuilen terecht kunnen komen!

Leave a Reply