Martelkamer in zeecontainer: politie keek mee | Omroep Brabant

De politie kon twee maanden lang meekijken bij wat er gebeurde in de ‘martelloods’ in Wouwse Plantage. Agenten waren er in geslaagd binnen een camera te verstoppen. Die filmde hoe de verdachten aan het klussen waren in en rond de zeecontainers. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #112



Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]

9 Comments on “Martelkamer in zeecontainer: politie keek mee | Omroep Brabant”

  1. Dat is ook wat de mensen nodig hebben, in het handboek van de politie staat ook dat ze je fysiek, geestelijk en lichamelijke moeten mishandelen! Laat ze elkaar lekker mishandelen en alsof de overheid en justie zo eerlijk is in dit land eerst naar jezelf kijken en kijk dan pas na een ander!

Leave a Reply