Vanaf dinsdag: coronatest geeft binnen 24 uur een uitslag | Omroep Brabant

De drie GGD’en in Brabant zijn er klaar voor. Vanaf 1 juni moet iedereen met klachten die passen bij het coronavirus zich kunnen laten testen. In heel Brabant is de testcapaciteit opgeschroefd. In totaal kunnen er in onze provincie straks 2150 mensen per dag worden getest. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #CoronatestKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Omroep Gelderland

6 Comments on “Vanaf dinsdag: coronatest geeft binnen 24 uur een uitslag | Omroep Brabant”

  1. Zogenaamd nu nog vrijwillig en straks gewoon stoppen, niet stoer doen en meewerken! Want anders… Beetje bij beetje lke keer een stukje verder gaat het. Net niet snel genoeg om voor de meeste geen argwaan te krijgen. Ik spreek alle ontkenners over een jaartje of twee/drie wel weer.

  2. Die tests zijn niet zuiver……….gaan ze er toch mee testen.

    3 maanden verder en nog steeds blijkt dat alle wetenschappers en specialisten er telkens weer naast zitten? Dan rijst bij mij de vraag zijn ze dan wel goed opgeleid? Of is dit een staatsgreep van Big Pharma? En dan moeten we er zeker op vertrouwen dat het vaccin ons gaat redden? Een vaccin wat komt van mensen die er constant naast zitten? Dat noem ik geen complottheorie maar een constatering. Die complotgekkies lijken alleen steeds dichter bij de waarheid te zitten dan de MSM. Ligt dat dan aan hun of aan jullie?

Leave a Reply