Volle terrassen in Breda | Omroep Brabant

De terrassen zijn weer open. In Breda waren de terrassen vol, maar vooral gezellig en ‘bourgondisch’. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #CoronaKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Omroep Gelderland

8 Comments on “Volle terrassen in Breda | Omroep Brabant”

  1. Wees maar niet bang… zolang er allerlei beperkingen worden opgelegd zul je mij niet op het terras vinden, ik conformeer mij niet aan de maatregelen die een schending van mijn mensenrechten zijn. Liever 2 maanden (2 jaar?) geen terras dan ook maar 1 keer impertinente vragen van horeca-personeel te moeten beantwoorden als: bent u verkouden? Mondkapjes verplicht in het OV, prima, ik ga wel met de auto.

  2. En hoe was dat XD da was nie fijn… Nu is het wel fijn hahah

    we hebben in de tuin ons onbekommerd kunnen rond zuipen en vreten ipv in de stad o oo wat vreselijk.. Niet alleen in ontwikkelingslanden hebben ze het zwaar.. Zo zie je maar xD

Leave a Reply