Zussen kunnen elkaar eindelijk weer zien over de grens met België | Omroep Brabant

Trillend van emotie viel Patricia Gras zaterdag haar zus Daniella in Oudenbosch in de armen. “Het mag eigenlijk niet, maar we kunnen nu niet anders.” Drie maanden zagen de zussen elkaar niet om er letterlijk een potdichte grens tussen hen in lag. Maar nu België de grens weer open heeft gezet voor familiebezoek wist Patricia niet hoe snel ze in haar auto moest stappen om vanuit Bocholt naar Nederland te rijden. “Ik ben echt superblij.”

Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #NieuwsKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Omroep Gelderland

33 Comments on “Zussen kunnen elkaar eindelijk weer zien over de grens met België | Omroep Brabant”

  1. Mooi, maar ook flink overdreven. Het is maar een paar maandjes geweest. Ik zie mijn broer ook maar een of 2 maal per jaar omdat ie aan de andere kant van de wereld zit. Komt ook geen tv bij als hij een keer in het land is.. Maar goed: het is mooi dat het weer kan en ik gun hen hun geluk. Maar dan niet zon onzinopmerking van knuffelen mag niet , maar we kunnen niet anders. Jawel: gewoon niet doen. t is niet de val van de Berlijnse muur ofzo (zag dat voorbeeld hier ergens).

Leave a Reply