Boeren doen aangifte tegen landbouwminister Carola Schouten | Omroep Brabant

Boeren trokken vrijdagmiddag in grote groepen naar politiebureaus in Cuijk en Helmond om aangifte te doen tegen minister Schouten. Ze zijn boos over de nieuwe veevoermaatregel en doen aangifte van dierenmishandeling. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #BoerenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

19 Comments on “Boeren doen aangifte tegen landbouwminister Carola Schouten | Omroep Brabant”

  1. Nee hoor mijn melk mijn eieren mijn boter mijn vlees en mijn kaas komen dankzij de boeren uit dit land,misschien dat jij het graag uit virus en corona land China straks wil krijgen per container overzee he?

  2. SUPER AKTIE VAN DE BOEREN HELE NEDERLANDSE VOLK ZOU DIT MOETEN DOEN OP NAAR DEN HAAG!! Breng voldoende mensen op de been gedurende een aantal dagen. Protesteer vreedzaam, maar eis nadrukkelijk om het aftreden van de hele Tweede Kamer. De burgers moeten niet voortdurend gecontroleerd worden, maar de volksvertegenwoordigers.

  3. Kan men aangifte doen tegen de minister voor het onnodig lang toestaan van "electric pulse fishing"? Mevrouw Schouten heeft blijkbaar weinig inzicht in het effect dat dit heeft voor de natuur en fauna. Er is onvoldoende vis voor de vogels, die nu stilletjes het loodje leggen, met alle consequenties voor de "echo-chain". Vogels en andere dieren die ervan afhankelijke zijn moeten in acht worden genomen, willen wij het zelf ook Redden. Onmiddelijk stopzetten in het algeneen belang. Niet dralen om een paar bedrijven winst te gunnen, als ze nog wat eer en geweten heeft. De tijd dringt

  4. Dit is natuurlijk een hele grote pleister, maar die kunnen we er beter zo snel mogelijk aftrekken.
    Hoe sneller hoe beter. Als we drie jaar lang, ieder jaar 25% van het huidige aantal boeren van hun land verwijderen, dan zijn alle problemen over drie jaar opgelost.

  5. Nog zo n domme boer. (01:26) Minder vliegtuigen laten vliegen en op vakantie in eigen land. Heeft die man met zijn hoofd in de klei gezeten? Want je kunt geen krant open slaan of daar staat in dat op verzoek van Minister Hoekstra KLM/Schiphol minder nachtvluchten zijn toegestaan en vrijwel geen enkele Nederlander nog op vakantie buiten Nederland gaat. Kunnen we die boer geen proefabonnenment van de Volkskrant geven. Dan blijft hij tenminste op de hoogte van wat er in Nederland leeft. Lijkt mij een goed plan.

  6. laten we de regering ook maar op eiwit arm voedsel zitten kunnen ze ook vermageren slaat echt helemaal nergens op altijd dieren mishandelen om eigen belang en maar grote windmolens bouwen net of dat milieu vriederlijk is en de dieren uit laten hongeren ze willen de boeren uit onze land hebben om zo meer huizen te kunnen ze willen het boerenland hebben om huizen daar op te zetten geweldig wat een troep is deze regering zaken vullen en zelf straks ook emigreren naar andere landen want dit land wordt kapot gemaakt

  7. Eindelijk een eerijke minister die oog heeft voor millieu en de situatie van de boeren, Superwijf. Graag meer van dit soort ministers, beter dan wat er in het huidige graai en leugen kabinet zit. Maar ze zal wel opgeoffert worden… omwille van de belangen van de gedupeerde multinationals.

Leave a Reply