Burgemeester Eindhoven strijdvaardig na oproep tot rellen | Omroep Brabant

“We laten onze stad niet afpakken door een stel idioten.” Dat benadrukt burgemeester John Jorritsma van Eindhoven na de rellen waartoe donderdagavond werd opgeroepen in het stadsdeel Tongelre. Dankzij een massale politie-inzet kon worden voorkomen dat de situatie daar uit de hand liep. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #EindhovenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

36 Comments on “Burgemeester Eindhoven strijdvaardig na oproep tot rellen | Omroep Brabant”

  1. De linkse politieke machten, de evil totalitaire ideologieen (cultuurmarxisme, multiculturalisme, Islam) laten hun ware gezicht zien.
    Er zijn in ons langdurig links (cultuurmarxistisch) geindoctrineerde samenleving, diep gedemoraliseerde, , links deughende, PC, zwakke, laffe Landje meer dan genoeg 'jongeren' , dwz ontwortelde, misleide wrokkige jongeren die structuur, moreel, opvoeding en orde ontberen en er graag op los gaan.. Het kwade volgen en het kwade doen is gemakkelijk.
    Er is een tekort aan niet links geindoctrineerde, maar verstandige 'conservatieve' dappere volwassen mensen om de waanzin in balans te trekken.
    De linkse cultuurmarxistische, globalistische (en hun kinderen SJW, BLM, Anitfa ed) ideologieen en de barbaarse 7 e eeuwse suprematieLeer en veroverings ideologie uit Arabie, haten het westen en de westerse beschaving; de eerste stap naar hun dystopieen is de vernietiging van het oude.
    Het is hoogste tijd om tegengas te geven.

  2. wat ze er voor het gemak weer even vergeten bij te vermelden is dat het praktisch alles weer de ongeschoolde illegale getinte marokkaanse bontkraagjes van rutte betreft !!.. Gewoon het beestje bij de naam noemen !!!

Leave a Reply