Burgemeester Tilburg niet blij met beelden Willem II-supporters | Omroep Brabant

Een grote groep Willem II-supporters hield zich donderdag 24 september niet aan de coronaregels tijdens een feest op een plein in Tilburg. Honderden fans keken daar op een groot scherm naar de play-offs van de Europa League. Op het besluit om het feest te organiseren en het gedrag van de fans is forse kritiek. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #Tilburg #WillemIIKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

12 Comments on “Burgemeester Tilburg niet blij met beelden Willem II-supporters | Omroep Brabant”

  1. Verbijsterend dat al die VVD lullen eerst zelf een besluit nemen en daarna de ballen niet hebben om hun eigen besluit te verdedigen. De burgemeester gaf toestemming en handhaafde niet. Als de domoor een probleem heeft moet hij ontslag nemen. Misschien kan hij samen met zijn VVD collega uit Eindhoven de darkroom in gaan. Twee mannen die carnaval lieten doorgaan terwijl ze tal van waarschuwingen hadden ontvangen. Laat de domoor zijn GGD contact onderzoek laten doen en meer testen laten uitvoeren. Ze wisten al 6 maanden dat ze meer mensen nodig hadden. VVD’ers… je kunt er je kont mee afvegen gene enkele zelfkritiek.

  2. ik denk meer dat heel NL vol ongeloof naar jullie steeds meer belabberde items staan te gapen en doorklikken.
    dus spreek voor jezelf muts je heb duidelijk geen verstand en zegt vervolgens maar wat er op de prompter staat

Leave a Reply